När vi började planera vår gemensamma spelblogg i vintras insåg vi snart faktum: Sverige saknar inte bra spelbloggar. Sverige saknar inte spelbloggar över huvud taget. De existerar i överflöd. Så varför starta en till? Well, som Louis Armstrong sa om jazz: ”If you have to ask you’ll never know”.

Vi tycker att vi har något att säga. Och Blog ‘em up är vårt sätt att säga det på. Det är en blogg som filtrerar och ifrågasätter innan den trycker på publicera-knappen.

Framförallt är det en blogg som vi känner att vi kan stå för.

Vi som driver Blog ‘em up är:

Michael Gill – Frilansande journalist som skrivit om spel för Borås Tidning, FourFourTwo, Gefle Dagblad, Norra Västerbotten, Shojo Stars, Super PLAY, Upsala Nya Tidning, Västerbottens-Kuriren, Östgöta Correspondenten, och har dessutom ett återkommande inslag i P4-programmet Espresso.

Jimmy Håkansson – Frilansande journalist och diplomerad copywriter. Har skrivit om tv-spel, samhälle, politik, näringsliv, popkultur och teknik för tidningar och sajter som Super PLAY, Gamereactor, PC Gamer Special, Din Teknik, Gon, Realtid, Tromb och Båko.

Carl-Johan Johansson – Frilansjournalist som skrivit om spel, film och musik för bland andra Super PLAY, Allt om Film och Dagens Skiva.

Kontakta oss på blogemup(a)gmail.com

Sidhuvud och logotyp av Peter Påhlman.


Kategorier